péntek, október 18, 2024
A- A A+

Üdvozüljük honlapunkon

Optikai internet

Kedves Nagycétény lakosok!

Hamarosan elkezdjük telepíteni az új optikai hálózatot az otthonokba, amelynek köszönhetően akár 1 Gbit/s sebességű optikai internetet és modern digitális televíziót használhatnak majd. Az optikai kapcsolat az egyik legjobb technológiai megoldás, amit ma a szolgáltatók Szlovákiában kínálnak, és örömmel tölt el bennünket, hogy mi lehetünk az elsők, akik ezt az Önök lakóhelyére elhozzuk.

Ráadásul az optikai csatlakozás kiépítéséért most mindössze 70 eurót kell fizetni, a szokásos 320 euró helyett! Minden 4KA felhasználó pontosan azt kapja, amire szüksége van. Játékokhoz, böngészéshez, HD filmek letöltéséhez, közösségi oldalak megtekintéséhez vagy YouTube-videók nézéséhez... egyszóval mindent, ami az internettől elvárható a teljes háztartás számára.

Kedvező internetcsomagokat állítottunk össze Önöknek, amelyekből már most választhatnak

 

 

image001

A feltüntetett árak 24 hónapos hűségidő mellett és a 2025. február 28-ig megkötött szerződések esetén érvényesek.

Gondolunk az egész család igényére, ezért az optikai internet mellett digitális televíziót is kínálunk. Többé nincs szükség set-top boxra, további távirányítóra vagy extra kábelekre! A 4KA TV-vel több mint 111 TV-csatornához férhet hozzá, amelyeket nemcsak a televízión, hanem mobilalkalmazáson, tableten vagy számítógépen is nézhet, ráadásul telepítési költségek nélkül.

 

image004

A feltüntetett árak 24 hónapos hűségidő mellett és a 2025. február 28-ig megkötött szerződések esetén érvényesek.

Ha valamelyik szolgáltatásunkat szeretné megrendelni, nem szükséges sehova mennie, elegendő, ha az alábbi módon kapcsolatba lép velünk:

Csatolmány letöltése:

Ajánlat (pdf)